DONEER NU

Help je ons mee? 

Je kan je bijdrage overmaken naar :

NL66INGB0004474315 tnv Stichting Samen voor Gambia ovv Tour du Gambia.

of je gebruikt de onderstaande betaallink

Mogelijkheden voor het bedrijfsleven

Het team "Tour Du Gambia" kan alle hulp goed gebruiken om dit project tot een succes te maken. Speciaal voor het bedrijfsleven zijn er verschillende sponsorpakketten samengesteld. Op deze manier kan een onderneming een bijdrage leveren. Als tegenprestatie, afhankelijk van het pakket, ontvangen de ondernemingen een flinke tegenprestatie. Zo ontvangen ze vrijkaarten voor de evenementen en veel publiciteit. Daarmee laten de bedrijven zien dat ze maatschappelijk betrokken zijn. De bedrijven ontvangen een factuur van het sponsorbedrag. Heb je interesse? Schroom dan niet om contact op te nemen via tourdugambia@outlook.com of bel met 0621670588. 


Op naar de 

€ 104.200

De financiële verantwoording loopt via Stichting Samen voor Gambia, een Hoogeveense stichting met ANBI-status, met al ruim 10 jaar ervaring in Gambia. De verblijfkosten van de deelnemers betalen zij uit eigen middelen.

ANBI staat voor Algemeen Nut Beogende Instelling. Een ANBI draagt op de een of andere wijze bij aan het algemeen nut. Dat is aantrekkelijk voor donateurs omdat giften aan een ANBI belastingvoordeel kunnen opleveren. Dit geldt zowel voor losse giften via de giftenaftrek als via periodieke giften. 

Funding

De Tour du Gambia gaat veel geld kosten. Naast de aanschaf van de voertuigen en de medische apparatuur zijn er brandstofkosten, kosten voor de overtocht van Spanje naar Marokko, kosten voor visa, reiskosten.

Verblijfkosten en een vliegticket terug naar huis worden door de deelnemers zelf betaald.

Hieronder staat een uitgewerkt budget die u kunt downloaden. We zijn open en transparant over de kosten die we maken.

Benefietactiviteiten

In de periode van 1 februari 2022 tot oktober 2022 worden diverse activiteiten georganiseerd door de deelnemers en een grote groep enthousiaste vrijwilligers. De activiteiten zijn zo georganiseerd dat er betrokkenheid ontstaat bij het project, maar vooral dat er inkomsten binnenstromen.

Sponsoring

Voor bedrijven wordt een sponsorpakket samengesteld, waarmee de onderneming zich kan verbinden aan dit project. Daarmee toont het bedrijf zijn sociale bijdrage aan de maatschappij en geeft het invulling een duurzaam ondernemen. Het pakket geeft de ondernemer toegang tot bovenstaande activiteiten, naamsvermelding op de website, vermelding op het voertuig en naamsvermelding tijdens een van de vlogs tijdens de reis.

Vrije donatie

Doormiddel van een digitale collecte, verspreid via WhatsApp en social media wordt een campagne opgezet. Deze campagne zal betrokkenheid genereren en de mogelijkheid bieden direct een donatie te doen.

Fondsen

Naast bovenstaande inspanningen zullen we een beroep doen op diverse fondsen om de financiering van het project rond te maken.