Ab Peters stelt zich voor

23-03-2022

Hallo, mij naam is Ab Peters, ik ben 56 jaar en ik heb drie dochters van 15, 19 en 22 jaar, allen studerend.

Mijn roots liggen in Hoogeveen, Noordscheschut en Zuidwolde. Ik werk in middels al meer dan 30 jaar in het Sociaal Domein in deze omgeving en woon nu in Zuidwolde.

Mijn hobby's zijn wat van de wereld zien , sporten o.a. voetbal (VV Noordscheschut), mountainbiken en koken is ook een hobby van mij.

In mijn huidige functie als werkgeversadviseur bij de Samenwerkingsorganisatie de WoldenHoogeveen probeer ik samen een team begeleiders onder andere mensen met een arbeidsbeperking en een afstand tot arbeidsmarkt te bemiddelen naar een betaalde baan.

Ook Marco Schonewille maakt deel uit van dit team, Bij de koffieautomaat waar de werkdag dan begint was Gambia, de hulpprojecten in het onderwijs en de zorg regelmatig onderwerp van gesprek.

Ook zijn wens om met 2 ambulances en medische apparatuur daadwerkelijk naar Gambia te gaan brengen, triggerde mij behoorlijk.

Allereerst de wezenlijke bijdrage door hulpgoederen aan een bevolking die het node kan gebruiken en anderzijds de uitdaging de benodigde middelen bij elkaar te krijgen en de reis te maken.

We hopen dan ook door inzet van jullie allen, want alleen kunnen we het niet doen!!, fondsenwerving, sponsoracties en andere activiteiten de bevolking in Gambia te helpen met 2 ambulances een bus voor zorgvervoer een medische apparatuur voor het ziekenhuis in Serekunda.

Ik hoop jullie op onze activiteiten te spreken en te ontmoeten!!